Tourmont King Bistrita

BRODERIE COMPUTERIZATA


Broderia conferă un caracter exclusivist și elegant pieselor vestimentare pe care este realizată. Personalizăm prin broderie tricouri, bluze, jachete și orice tip de articole și accesorii vestimentare, prosoape, halate de baie, pernite si sezlonguri publicitare, embleme etc.
Folosim mașini de brodat computerizate de înaltă performanță și de mare viteză, cu 6 culori, dar și ață de brodat de calitate excepțională, care reproduce până aproape de perfecțiune design-ul tău. Cu noi beneficiezi atât de consultanță, cat și de proiectare pentru design-ul/proiectul ales de tine. Noi îți facem logo-ul să strălucească!
Iti oferim și o gamă largă de articole vestimentare dedicate brodării. Nu impunem limită minimă la comenzi.
Preturile sunt variate in functie de fiecare oferta in parte, deoarece exista mai multi factori in joc care cantaresc in comunicarea pretului final:
a) imaginea pe care o doresti brodata;
b) dimensiunea imaginii;
c) culorile dorite;
d) cantitatea dorita;
e) natura suportului pe care se va realiza broderia computerizata;
f) timpul de executie;
e) serviciul dorit: personalizare echipamente de lucru, personalizare cadouri, personalizare obiecte promotionale, personalizare grade/epoleti sau broderie computerizata direct pe material.
Cel mai bine este sa purtam o discutie, ne trimiti un e-mail cu toate datele enumerate mai sus, apoi vom face un preview al broderiei si ti-l vom trimite inspre aprobare. In cele din urma vom realiza si o mostra fizica cu broderia computerizata dorita, iar dupa aprobarea ta vom trece la productia in serie.
Ai nevoie de detalii suplimentare cu privire la broderii computerizate? Nu ezita sa ne contactezi!


Loading